Tilaus- ja käyttöehdot

Kiitos, että käytät Oikisluotsi Oy:n (www.oikisluotsi.fi, jatkossa ”sivusto”) tarjoamia palveluita.

Käyttäessäsi maksuttomia tai maksullisia palveluita sivustollamme, hyväksyt tässä esitetyt käyttöehdot, sekä niihin kuuluvat maksuehdot ja tietosuojakäytännön, joka löytyy erillisestä tietosuojaselosteesta. Sitoudut myös noudattamaan näiden ehtojen vaatimuksia.

Tämän sopimuksen osapuolet ovat Oikisluotsi Oy (myöhemmin ”me”, y-tunnus: 3106333-8) sekä palveluiden käyttäjä (”sinä”=tilaaja).

1. Palveluiden käyttöoikeus

1.2 Palveluiden käyttöoikeus kuuluu vain sinulle ja saat oikeuden käyttää siihen liittyviä palveluita vain yksityisessä opiskelukäytössäsi. Sisällön jakaminen, levittäminen tai muutoin toisen käyttöön antaminen ilman erillistä käyttöoikeutta on kiellettyä. Edellä kuvatun kaltainen toiminta on sopimusrikkomus ja johtaa palvelun toimituksen lopettamiseen ja korvausvaatimuksiin.

Palvelun tuottajalla on rajoittamaton oikeus perua palvelun tuottaminen.

1.3 Tilaukseen sovelletaan digitaalisen sisällön toimitusehtoja, joka tarkoittaa, että palvelulla ei ole etämyynnin 14 vuorokauden peruutusoikeutta, kun palvelu on tilaajalla heti käytettävissä. Tilauksella on 7 päivän tyytyväisyystakuu, joka alkaa samana päivänä kuin oikeustieteen pääsykoemateriaali julkaistaan. Tyytyväisyystakuun aikana tilaus on mahdollista perua ilman erityistä syytä. Aikaikkunan ulkopuolella tulleita peruutuksia ei huomioida. Peruminen tehdään kirjallisesti osoitteeseen [email protected] Tilaajan ei pidä olettaa, että tuote on kokonaan valmis ja testattavissa täydellisenä tyytyväisyystakuun aikana, koska tuotteet kehittyvät lukujakson aikana.

Oikisluotsi ei vastaa tilaajan laitteiston, ohjelmiston ja/tai verkkoyhteyden aiheuttamista palvelun käyttökatkoksista, muista vastaavista tilanteista tai tiivistelmissä ja muussa materiaalissa olevista virheistä. Oikisluotsilla on oikeus muuttaa palvelun sisältöä ja teknisiä vaatimuksia.

Oikisluotsi toimittaa Palvelut tilauksen yhteydessä sovitun mukaisesti. Palvelun toimitus alkaa, kun Oikisluotsi aktivoi Tilaajan pääsyn Palveluihin.

Mahdolliset riidat ratkaistaan ensisijaisesti Kuluttajariitalautakunnassa.

2. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com