Tervetuloa!

Tee tulevaisuutesi suunnan muuttava päätös ja tilaa Oikisluotsin äänikirja. Saat käyttöösi äänikirjan, johon pääsykoemateriaali on tiivistetty ja juridisesti relevantit (olennaiset) asiat on poimittu. Pääset valmistautumaan ennennäkemättömällä tavalla tulevaan pääsykokeeseen. Suosittu äänikirja nopeuttaa oppimista ja helpottaa kertaamista.

Saat käyttöösi:

  • Pääsykoeaineisto tiivistettynä äänikirjana
  • Äänikirjan rajattoman käytön
  • Tiivistelmän tekstiversio
  • Nopea toimitus

Aikaa oikiksen pääsykoemateriaalin julkaisuun:

  

Usein kysytyt kysymykset

Palvelu toimii internetissä oppimisalustalla, jonne tilaaja saa sähköpostiviestillä tunnukset. Äänikirjaa voi kuunnella myös SoundCloudin kautta, mikä mahdollistaa kuuntelemisen puhelimen näyttö suljettuna. Palvelun käyttöönotto sujuu helposti. Tarvittaessa saat apua tilauksen tekemiseen tästä.

Äänikirjan tuottaminen aloitetaan heti pääsykoeaineiston julkaisun jälkeen 21.4. Äänikirja tuotetaan kappaleittain ja uusi kappale on heti valmistuttuaan tilaajan käytössä. Tavoitteena on, että 80% äänikirjoista on valmiina noin viikko aineiston julkaisun jälkeen.

Sinulle tehdään automaattisesti käyttäjätunnukset tilauksen yhteydessä. Saat ne sähköpostiisi tilausvahvistuksen jälkeen. Jos et löydä tunnuksia pian tilauksen tekemisen jälkeen, toimi seuraavasti: 1) Tarkista sähköpostista roskapostikansio ja mainosvälilehti, 2) Ole meihin yhteydessä [email protected], autamme mielellämme!

Jos et ole tilaukseen tyytyväinen tai haluat sen muusta syystä perua, voit tehdä tilauksen perumisen tyytyväisyystakuuseen vedoten ilman muita perusteluja 21.4-27.4. Tällöin rahasi palautetaan kokonaisuudessaan. Tilauksen peruminen tehdään kirjallisesti [email protected] Aikaikkunan ulkopuolella tulleita perumisia ei huomioida. Tyytyväisyystakuun ansiosta voit huoletta tehdä tilauksen tästä. Tyytyväisyystakuu koskee vain ennen 22.4.2022 tehtyjä tilauksia.

Oikisluotsin äänikirjan käyttäjät kertovat