Kuuntele elämäsi tärkeintä äänikirjaa

”Hei, olen Tuure Leinonen äänikirjasi ääni”

Hienoa, että pääsit jo näin pitkälle. Jatka loppuun saakka, sillä sanotaanhan – lopussa kiitos seisoo.

”Vippaskonsteja tai oikotietä oppimiseen ei ole, mutta on tekijöitä, jotka tekevät siitä tehokkaampaa.”

Olet tullut oikeaan paikkaan, autan mielelläni sinuakin opiskelupaikan saamisessa.

Oppiminen on aistihavaintojen tallentamista muistiin. Aistihavaintoja syntyy, kun näemme, kuulemme, kosketamme tai käytämme muita aisteja. Mitä useampaa kanavaa pitkin tieto aivoihimme kulkeutuu, sitä tehokkaampaa oppiminen on.

Tavallisesti suurin osa hakijoista hyödyntää pääsykokeisiin valmistautuessaan vain lukemista, muistiinpanoja ja valmennuskurssia. Kaikki edellä mainitut ovat loistavia tapoja valmistautua koitokseen. Jos kuitenkin haluat kasvattaa todennäköisyyttä saavuttaa tavoitteesi, sinun kannattaa tilata myös äänikirja.

Menestyminen oikeustieteellisen pääsykokeessa edellyttää huolellista valmistautumista, sillä kokeeseen osallistuu ja opiskelupaikkaa tavoittelee vuosittain tuhansia motivoituneita hakijoita..

Saavutat palvelumme avulla kokonaisvaltaisemman ja tehokkaamman valmistautumisen oikeustieteellisen pääsykokeeseen. Avullamme olet muita askeleen edellä. Se askel on helppo ottaa.

Suositumpia kuin koskaan aiemmin

Digitaaliset äänikirjat ovat suositumpia kuin koskaan aiemmin. Ne kulkevat helposti mukana ja voit kuunnella kännykällä, tabletilla tai läppärillä. Oikisluotsin äänikirjaa voit kuunnella myös näyttö suljettuna SoundCloudin kautta.

Saat käyttöösi:

  • Pääsykoeaineisto tiivistettynä äänikirjana
  • Äänikirjan rajaton käyttö
  • Tiivistelmän tekstiversio
  • 40-120 harjoitustehtävää

Haluatko ensin tutustua tarkemmin?